Storfiskaren 2024 – tillväxttävling för kårer

Under året kommer det att ordnas en stor tillväxttävling mellan kårer inom FiSSc. Kårerna tävlar om guld, silver och bronsmedaljer i form av märken till scoutskjortan. Dessutom får vinnaren bli den första att ta emot vandringspokalen för tillväxt. Tävlingen pågår 31.7.2024-31.7.2025, det är tillväxten som skett mellan dessa datum som kårerna tävlar med. Målet med tävlingen är både att ge fler barn möjlighet att bli scouter men också att ge motivation och inspiration i kårerna. För att så många som möjligt ska känna att de kan delta och att det är roligt erbjuder också förbundet flera olika former av stöd under våren. Tillsammans är vi starka och ju fler vi är desto roligare har vi!

Regler för tävlingen

Brons

Kåren växer med 3 medlemmar

Silver

Kåren växer med 5 medlemmar

Guld

Kåren växer med 10 medlemmar

Scouter som grillar runt lägereld

Priset i varje kategori

Ett exklusivt Storfiskaren-märke till alla kårens medlemmar. Den kåren med störst tillväxt vinner vandringspokalen för tillväxt: Storfiskarpokalen!

Storfiskaren rekryteringstips

Kom med via QR-koden eller be Medlemsutvecklingskoordinatorn att lägga till dig (emma.portman@scout.fi)

Kom med i whatsappgruppen där du varje vecka får ett nytt rekryteringstips för er kår. Det kommer både tips på hur ni kan rekrytera ledare och nya scouter. Samtidigt får ni möjlighet att dela med er av era egna framgångar och bästa tips.

Rekryteringsmaterial

På våra hemsidor hittar ni mycket material att använda i er rekrytering. Här kommer några tips där ni hittar material: