Stöd Finlands Svenska Scouter rf

Genom att inkludera Finlands Svenska Scouter i ditt testamente kan du säkerställa att scoutrörelsen fortsätter göra skillnad för kommande generationer. Det är en fantastisk möjlighet att lämna ett varaktigt avtryck och bidra till att forma framtidens äventyr för unga människor.

Hur kan du bidra?

Det är enkelt att göra en varaktig insats för scoutrörelsen genom att skriva in Finlands Svenska Scouter i ditt testamente. Du kan välja att testamentera en del av din egendom, oavsett om det är pengar, värdepapper eller annan tillgång. Det är helt upp till dig att bestämma hur du vill bidra. Att skriva ett testamente är ett kraftfullt sätt att säkerställa att dina värderingar och engagemang för scoutrörelsen lever vidare. Genom att göra en testamentarisk gåva blir du en viktig del av den långsiktiga utvecklingen och hållbarheten för Finlands Svenska Scouter.

Tillsammans skapar vi en starkare framtid för scoutrörelsen och dess medlemmar. Tack för att du överväger att göra en varaktig insats för Finlands Svenska Scouter genom att inkludera oss i ditt testamente!

Vi uppskattar varje gåva och finns här för att svara på dina frågor och ge ytterligare information. Kontakta förbundskoordinator Frida Lundberg för mera information.

Bild: Netta Hautamäki