Lördagen den 2.10 samlades styrelsen i komplett uppsättning i Helsingfors för årets tionde styrelsemöte. Man kan än så länge räkna på rejält under en hands fingrar hur många gånger årets styrelse kunnat träffas utanför Teams, så tillfället var såklart både väntat och välkommet! Nu känns det som att höstens verksamhet kickat igång ordentligt, och roligast är ju såklart att vi inom FiSSc kunnat träffas live både på höstsemi och scoutledarträffar. 

Anyways, detta diskuterades under mötet:  

  • Styrelsen sammanställde de sista höstmöteshandlingarna som kommer att behandlas på höstmötet i samband med roverscout- och ledardagarna i Nokia den 29-31.10. Ifall du har missat det sista anmälningsdatumet för denna helg med superroligt program, misströsta icke utan hör av dig till Emilia Blomqvist på emilia.blomqvist@scout.fi så försöker vi ordna det. P.S Ni har väl inte missat att höstmötet inte arrangeras som hybridmodell denna gång utan enbart på plats? 
  • En projektbeställning för Nothamn VIII år 2023 klubbades igenom! Jess! Nu kan du dessutom söka till chefstrion för det här spännande lägret med segling och hav på agendan. Uppdraget hittas på www.scout.fi/ledigauppdrag. Där finns även andra förtroendeuppdrag att bekanta sig med, så att ni vejt! 
  •  Styrelsen beslöt om val av leverantör för ny bordsstandard, flagga för flaggstång och ärmmärke.  

Plus en del löpande ärenden.  

Trevlig fortsättning på hösten och hoppas vi ses i Nokia om en månad!  

Styrelsen genom Sonja