Ska du delta i något evenemang i sommar? Kanske du ska få scouta ”på riktigt” för första gången på länge? Eller har du en historia du vill berätta? Skriv för Scoutmedier!

Scoutmedier är Finlands Svenska Scouter, alltså FiSSc:s digitala medieplattform, alltså som Scoutposten, men online. Scoutmedier finns till för oss alla, och görs av oss alla, tillsammans.

Nu söker vi dig som skulle vilja skriva om evenemang, läger, hajker eller seglatser som du deltar med i sommar. Vad gör ni, vad är roligt, vad är mindre roligt, och vad har du sett mest fram emot. 

Vi hjälper dig med att bolla din text, tillsammans fundera hur den blir så bra som bara möjligt, och dessutom så publicerar vi den på scout.fi, så att vem som helst kan läsa den! Kul!

Känns det här som något du vill hänga med på? Hör av dig till chefredaktör Alexander Beijar på mejl, alexander.beijar@scout.fi så snackar vi mer. (Och trots att titeln chefredaktör låter lite farlig så kan jag lova att jag inte är det 😀 //Alexander)

P.S. Ifall du har någon annan idé på hjärnan, så får du självfallet också höra av dig, det behöver inte handla om sommarprogram!