Anmälan till årets Roverscout- och ledardagar har nu öppnat

Årets Roverscout- och ledardagar tar dig till Nokia och går under namnet ’Nokia – Connecting scouter’. Anmälan har nu öppnat och pågår till den 3.10.

FiSSc ordnar Roverscout- och ledardagarna vartannat år och som namnet lyder riktar det sig till alla 18 år fyllda scouter. Evenemanget byggs upp kring ett ofta oväntat men intressant tema och erbjuder dig nya kunskaper och insikter varvat med rekreation och avslappnat program. Årets evenemang, Nokia – Connecting Scouter, arrangeras den 29-31.10.2021 på Urhattu lägergård i Nokia. Temat är en nostalgitrip tillbaka till 90-talet då Nokias telefoner och stövlar erövrade världen. Det du kan förvänta dig av evenemanget 2021 är ett veckoslut där du får  träffa scouter från hela Svenskfinland och prova på spännande aktiviteter under lördagens workshops.

Anmälan till evenemanget pågår mellan 6.9-3.10. I anmälan väljer du vilken workshop du vill delta i.  Notera att en del workshoppar har ett begränsat antal platser, det rekommenderas därför att göra sin anmälan i god tid om du vill öka dina chanser att få plats i de workshoppar du helst vill delta i. Du hittar alla workshoppar och deras beskrivningar här.

På evenemangets hemsida hittar du mera information och via den här länken kommer du direkt till anmälan.