Kom med och visa scouternas stöd för miljön 18.3

Den 18 mars deltar FiSSc i den riksomfattande Miljömarschen (Luontomarssi.fi) som går av stapeln kl. 13.00 i olika städer runtom i Finland. Marschen lyfter fram natur- och klimatåtgärder som de bakomliggande organisationerna (Natur och Miljö, WWF, Elokapina, Greenpeace Suomi, Helsingfors Universitet m.fl.) anser vara de viktigaste för den kommande regeringen att ta fasta vid. 

I Helsingfors kommer FiSSc att delta tillsammans med Natur och Miljö. Preliminärt samlas deltagarna lite före kl. 13 vid Domkyrkans trappor och avslutar vid Riksdagshuset. Vi ser såklart gärna en mängd scouthalsdukar i marschen!

Genom att ansluta dig till whatsappgruppen FiSSc på miljömarsch 18.3 kan du som är intresserad av att delta i miljömarschen i Helsingfors få uppdateringar och närmare info om mötesplats/tid.

P.S. Ifall du vill delta i Miljömarschen men befinner dig någon annanstans än Helsingfors är det inget problem! Marschen ordnas runtom i Finland. På Naturmarschens hemsida, luontomarssi2023 kan du hitta en marsch nära dig. Varför inte ta med hela kåren och visa ert stöd för miljön!