Kajo 2022 anmälan öppnar 1.12

Nästa sommar blir det läger, ett riktigt stort sådant! Anmälningstiden till Finnjamboreen Kajo börjar redan nästa vecka 1.12 och pågår fram till den 2.2.2022. All information gällande anmälningen hittar du på Kajos webbsida.

Visst är du medveten om att deltagaravgiften betalas redan i samband med anmälningen? Avgiften kan betalas via nätbanken, med de allmännaste kreditkorten eller som avbetalning. Avbetalningen sköts av en utomstående partner enligt deras villkor. Både avbetalningsmetoden och betalning med kreditkort möjliggör att spjälka upp summan i mindre delar och betala den i egen takt. Det går också att ansöka om stipendium av ekonomiska orsaker. För stipendieansökan kommer utförligare instruktioner före anmälningen öppnar. Beroende på betalningsmetod kan betalningsförmedlaren Paytrail även ta ut en provision, som deltagaren betalar. Ingen provision tas ut vid betalning med nätbank.

Före du anmäler dig kan det löna sig att läsa igenom anmälningsinstruktionerna: kajo2022.fi/sv/anmalning/

För att kunna anmäla dig till lägret behöver du ett ScoutID. Minderåriga deltagare anmäls av vårdnadshavare, med vårdnadshavarens ScoutID.

Vill du åka på Kajo 2022, men din kår deltar inte? Behöver du hjälp med att hitta en lägerkår att bo med? Hör av dig till grannkåren eller hör dig för med Kajo-kansliet på adressen kajo2022@partio.fi för att hitta en lägerkår att bo med.