Lägerstaben

Nästa sommar är det dags för förbundslägret Najs 2020. Trots att det är nästan ett år tillslägret går av stapeln finns det redan ett gäng som jobbar för att du ska få uppleva ett roligt läger. 

Najs förverkligas, liksom den största delen av scoutverksamheten, på frivillig basis. I dagsläget jobbar ett trettiotal frivilliga på sin fritid för att lägret ska bli verklighet. Lägerorganisationen leds av chefstrio med lägerchef Helena Federley i täten. Malin Henriksson och Alex Söderholm är vice lägerchefer. Dessutom finns det sju stabsmedlemmar som leder olika delområden på lägret.  

 Lägerorganisationen har en anställd lägerkoordinator, Philippa Rytkönen. 

På lägret och evenemang före det känner du igen staben på våra knallgula munkjackor. Ryck oss gärna i ärmen och säg hej. 

Här är staben för Najs 2020!

Vice lägerchef Malin Henriksson 

Kår: Pedersörenejdens Korsbärare 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Att se allt det vi har planerat tar form och hur det blir på riktigt. Att själv få, och se hur andra får de upplevelser som enbart ett större scoutläger kan erbjuda i form av upplevelser, vänner och långlägerlivet. 

Lägerchef Helena Federley 

Kår: Scoutkåren Ålandsflickorna 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Jag ser fram emot att varje dag få se lägrets deltagare uppleva nya saker tillsammans och ha det skoj

Vice lägerchef Alex Söderholm 

Kår: Scoutkåren Pojkarna 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Mest ser jag framemot att se hela lägret samlat till första kvällsprogrammet.

Infrachef– Jonny Rittinghaus 

Kår: St. Simons Sjöfararna 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Jag ser framemot att träffa gamla och nya människor och gemenskapen och hoppas på att få uppleva något nytt och se hur andra upplever Najs där man själv har varit med och satt ett fotavtryck. 

Resursansvarig – Robert ”Bobbis” Lecklin 

Kår: KFUM:s Scouter Kamraterna r.f. / Koffan 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Varje läger har sin egen karaktär och en av de fina sidorna med läger är att jag aldrig vet vad som kommer att hända. Men det som jag definitivt ser fram emot är att uppleva nya saker. 

 

 

Personalansvarig – Anna Åkerman 

Kår: St. Simons Sjöfararna och Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Jag ser framemot gemenskapen och stämningen, att kunna erbjuda precis alla en chans att ta del av allt roligt som Najs erbjuder (oberoende ålder eller uppdrag), och att ha en massa gamla och nya scoutvänner samlade på samma plats! 

Programansvarig - Maja Löfgren 

Kår: Sjöscoutkåren Stormfågeln 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Jag ser framemot ett fantastiskt läger med nya och gamla vänner, att pröva på nya saker och få adrenalinfyllda upplevelser. 

Programansvarig – Ida Majors 

Kår: Scoutkåren Vasa Korsfarare 

Vad ser du framemot på Najs 2020? 

Jag ser fram emot att se hur det vi planerat blir till verklighet och förhoppningsvis få se lägrets olika delar och inte bara en del som t.ex. köket som det har blivit de senaste lägren. Jag ser också fram emot gemenskapen och att få träffa en massa bekanta och nytt folk att bekanta sej med. 

Kommunikationsansvarig – Annika Rönnblad 

Kår: Karis Flickorna 

Vad ser du fram emot på Najs 2020? 

Jag ser fram emot att äntligen få uppleva vardagen på ett storläger igen. Senast jag deltog i ett helt storläger var på Wiik 2006. Jag hoppas att alla scouter får uppleva allt det bästa ett storläger kan erbjuda. Kanske också en landkrabba som jag får segla igen? Och så vill jag träffa alla scoutvänner och dig som just nu läser! 

Upplevelseansvarig – Filip Nyman 

Kår: Scoutkåren Pojkarna 

Vad ser du fram emot på Najs 2020? 

Att få träffa alla gamla scoutvänner, att se hur alla deltagare får upplevelser för livet,Lägergemenskapen, Storlägerlivet.