Kårens webbshop

Adventskalendern kan även enkelt köpas på adressen www.adventtikalenteri.fi! Kunden kan rikta sitt köp till den kår hen själv väljer. Webbshopen fungerar således som en utmärkt försäljningskanal för kåren. Det lönar sig att aktivt marknadsföra den i kårens sociala media kanaler och till kunder som. t.ex. i brist på kontanter inte kan köpa kalendern. Kom ihåg att påminna kunden om att välja just er kår som mottagare för köpet!

Allt det praktiska kring köpet (betalning, leverans etc.) sköts av Finlands Scouter, så detta är definitivt ett alternativ som bör utnyttjas av kåren!

I webbshopen kan kunden välja att köpa kalendern åt sig själv eller som gåva. Även flera olika leveransadresser kan uppges i samma beställning. I samband med sitt köp väljer kunden den kår som hen vill rikta sitt understöd till. Om kunden inte väljer en kår som mottagare för sitt understöd, fördelas kårandelen av köpet mellan alla kårer som är aktiva på samma postnummer dit adventskalendern postats. Intäkter från webshopen som överstigen 10 euro (d.v.s. kåren bör sälja minst 3 kalendrar för att få intäkter) utbetalas till kårerna efter kampanjtiden.

För att försäkra er om att kåren är synlig i webbshopen – gör följande: