Deltagarinfo

Sommaren närmar sig och det blir ljusare dag för dag. Det är dags att börja sikta sig mot sommarens stora sjöläger. Närmare 800 scouterna deltar på sommarens bästa äventyr!

Här nedan finns lite info om lägret bl.a. hur vi tar oss till lägret, lägerprylar och annat viktigt. I juni kommer du dessutom ännu att få en lägerbok med utrustningslista och annan nödvändig information.

Lägerbrev skickas per e-post till deltagarna. Du hittar redan skickade lägerbrev här nedan!

Lägerbrev

Nothamn lägerbrev 1 (skickat per e-post 28.4)

Coregoanvisningar

Armbandet, som deltagaren kommer att få på plats på lägret, kommer att användas för identifiering vid portarna och för att betala med.

Innan lägret (från och med att du kontrollerat att det är rätt telefonnummer i profilen) kommer du att kunna gå in på sidan app.corego.fi/nothamn2023 och ladda pengar på ett konto, som sedan kan användas på lägret med hjälp av armbandet.

Du registrerar dig till sidan med hjälp av det telefonnummer som finns i den anmäldas medlemsprofil. Numret måste vara ett mobiltelefonnummer. Vänligen ändra numret till det internationella formatet, dvs. lägg till +358 i början och ta bort den första nollan, t.ex. +358 401234567. Observera att 13.7 är sista dagen att redigera telefonnumret till det som ska användas för armbandet. Efter det måste redigering av telefonnumret ske genom att vara i kontakt med lägret på adressen nothamn@scout.fi.

Så här laddar du pengar till kontot:

Gå in på sidan app.corego.fi/nothamn2023 och välj det språk du vill använda.

Så här kontrollerar/redigerar du vilket telefonnummer som finns i ditt barns profil:

Logga in i e-tjänsten på asiointi.partio.fi. Om du inte har ett ScoutID, hittar du instruktioner för registrering här. För registreringen behöver du ditt medlemsnummer och din e-postadress.