Lär dig känna staben för ÖS

Här kommer en presentation av staben som ordnar Ös på 24/7. De har alla svarat på dessa frågor:

  1. Namn  
  2. Scoutkår?
  3. Hur länge har du varit scout?
  4. Vad är din favorit burkmat
  5. Hur många sporkar har du haft sönder
  6. vilken grej kommer alltid me på scourläger?
  7. Värsta maten du fått på ett scoutläger?

Lägerchef

  1. Johanna Björk 
  2. Korsholms Spejare
  3. Sedan 1993
  4. Ärtsoppa
  5. 2 under atlantis lägret sen köpte jag en titan 
  6. “Fulväskan”  
  7. Värstamaten på ett läger är inte lunch/middag men  råkade få en semla som badat i lampolja till kvällsmat

Vice lägerchef

  1. Linnéa Hjortman 
  2. Stormlyktan Kvevlax 
  3. Snart 20 år 
  4. Tonfisk 
  5. Jag kan inte räkna dem alla… 
  6. Spelkort till Pidron 
  7. Nudelsoppa med sinol under ett vandringsläger 

Vice lägerchef

  1. Lucas Hahn 
  2. Stigfinnare, Vörå 
  3. Ca. 15 tror ja 
  4. Ananas i SMÅ bitar 
  5. Två för att vara exakt 
  6. Converse 
  7. Tror att jag faktiskt aldrig ätit dålig mat på scoutläger 

Säkerhetsansvarig

  1. Malin Henriksson 
  2. PnKb 
  3. Sedan 1997 
  4. Semper persikopure ( från 5 månader) 
  5. Aldrig ägt en och godkänner inte att jag förstört någon annans 
  6. Min mans luftmadrass 
  7. Minns från mitt första kårläger, med oskalad potatis kokad i jord och nån odefinerbar sås. Gjorde helt klart intryck 

Infrachef

  1. Markus Lindberg
  2. ⁠Vasa korsfarare
  3. ⁠Scoutade rätt mycket upp till 16-17 års åldern. Nuförtiden mera nån sorts förälder-hangaround-oldtimer-scout.
  4. ⁠Bulllens pilsnerkorv
  5. ⁠Noll, jag använder spork gjord av stål.
  6. ⁠Handduk.
  7. ⁠Kanske nåt som bränt fast ordentligt i trangian, men int kommer jag annars ihåg nåt särskilt. Har alltid fått top-notch krubb på läger.

Kansli och kommunikation 

  1. Matilda Knutar 
  2. Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare 
  3. Sedan 2008 
  4. Vegetarisk ravioli 
  5. Inte en enda #proud 
  6. Min kudde, spelar ingen roll hur lite plats jag har. Den följer med. 
  7. Bra fråga, jag kommer inte ihåg att något jag ätit skulle varit äckligt. Men en jobbig middag jag fick äta under FiSSc Fjäll 2014 var amerikanska pastiller – det var inte jättemättande.  

Programchef

  1. Fanny Hammarström 
  2. Stormlyktan Kvevlax 
  3. I tre och ett halvt år! 
  4. Croissantdeg på burk 
  5. Jag använder inte sporkar, så då kan jag inte ha sönder dem heller. 
  6. Jag fyndade en 4-håls okarina på loppis för många år sen som brukar få komma med på läger
  7. Jag har inte ätit någon äcklig mat på läger, men jag har aldrig heller gjort en kvällssmörgås till en scoutmacka… den har potential att platsa här (inte enligt mina scouter dock). 

Viceprogramchef

  1. Sanna Kaisto
  2. Pedersörenejdens Korsbärare
  3. Sedan 1996
  4. Jalostajas ärtsoppa
  5. Inte en enda, för jag använder helst arméns gaffel-sked, dvs. LUHA
  6. Kniven
  7. På FiSSc förbundsläger KUST2000 kokade roverscouterna (dagens explorerscouter) sin mat själv, och jag minns mycket STARKT fisksoppan, dit den dagens matansvariga hade hällt hela påsen med vitpeppar utan att först läsa receptet och på så sätt gjort soppan oätbar.

HR-chef 

  1. Johanna Tammelin 
  2. Stigfinnarna Sundom 
  3. 6 år  
  4. Mangopure 
  5. Ingen hittills 
  6. Min röda ryggsäck 
  7. Har inte varit på något läger med dålig mat

Ekonomi

  1. Jacob Nylund 
  2. Scoutkåren Brobyggarna 
  3. Så länge att jag har tappat räkningen 
  4. Piltti Aurinkoinen 
  5. Endast en 
  6. Spelkort 
  7. Ärtsoppa