Du är här

Tyvärr har vi tekniska probelm med händelsekalendern. Vi jobbar på att lösa problemet så fort som möjligt. Tack för ditt tålamod.

Anmälan till höstens Ledareldar öppnar i mars

De populära Ledareldarna som ordnats två gånger tidigare tar i år plats 30.8-1.9.2019 i Evois. På Ledareldarna får deltagarna ta del av intressanta framträdanden och varierande program enligt eget intresse.

Läs mer

Vuxenrekrytering under scoutveckan

Behöver din kår nya ledare? En fantastisk chans till vuxenrekrytering finns under den nationella vuxenrekryteringskampanjen på scoutveckan 23-28.4!

Läs mer

Utfärdsutrustning för barn

Skulle ditt barn vilja fara på utfärd eller läger men utrustningen saknas? Finns det i din grupp barn som inte har möjlighet att skaffa behövlig utfärdsutrustning?

Läs mer

World Thinking Day firas den 22 februari

World Thinking Day har firats sedan 1926 som en dag då vi tänker lite extra på våra scoutvänner runt om i världen. Några år senare bildades fonder genom insamling av småmynt bland scouter och...

Läs mer

Finlands Svenska Scouter på Educamässan

I år är FiSSc med i Educamässan som går av stapeln den 25–26 januari 2019 i Mässcentret i Helsingfors! Mässan är flitigt besökt av alla som jobbar med skola och utbildning i Finland och i fjol...

Läs mer

Sidor

Sidor