Du är här

Anmälningen till FiSScAkademin har öppnat!

fisscakademin_2018_fb_banner.png

 

Anmälan till FiSScAkademin är nu öppen, ändra fram till den 15.8 erbjuds dessutom ett Early Bird pris!

Early bird pris 1-14 augusti: 40 € om du väljer att sova på golv, 55 € om du vill sova i rum (observera att det inte går att få eget rum).  

Pris efter 15 augusti: 50 € om du väljer att sova på golv, 70 € om du vill sova i rum (observera att det inte går att få eget rum). 

Anmälan hittas HÄR!

 

FiSScAkademin ordnas 26-28.10 på Lärkkulla i Karis. 

FiSScAkademin arrangerades för första gången 2016 som ett nytt koncept av roverscout- och ledardagar och ordnas därefter vartannat år. Nu år 2018 är det äntligen dags igen för FiSScAkademin! Temat för årets evenemang är: ”Gör det du annars inte skulle göra!" Temat kommer att märkas genom att programmet har byggts upp kring projektet 100 nya sätt att scouta. Under evenemanget kommer vi att ge dig möjligheten att utmana dig själv att göra något nytt, att tänka i nya banor eller att tala om saker som kanske inte automatiskt kopplas till scouting. I år är evenemanget dessutom öppet för icke-scouter, du kan t.ex. bjuda med en vän och visa vad scouting är! 

Under FiSScAkademin erbjuds fyra olika temahelheter vi valt att kalla stigar, som innehåller 2-3 workshoppar var. Du väljer i anmälningsskedet vilken stig du vill ta. De fyra olika teman på stigarna är: Ledarskap, Inklusion, Välmående och Jokerstigen, information om stigarnas innehåll hittar du HÄR.

För mera information om FiSScAkademin gå in på verksamhet.scout.fi/fisscakademin.

 

Vi hoppas på att få se just DIG i oktober!