Anmälan till Ledareldar pågår fram till den 13.6

Ledareldar är Finlands största ledarskapsseminarium helt och hållet utomhus som tar plats 30.8-1.9.2019 i Evois, Tavastehus. Evenemanget arrangeras av Finlands Scouter och ger dig möjligheten att av experter lära dig mera om ledarskap utan att behöva sitta stilla framför en powerpoint. Ledareldar riktar sig till alla som fyllt 18 år och är intresserade av ledarskap. Du kan bekanta dig mera med evenemanget och programmet på hemsidan: scout.fi/ledareldar. Evenemangets huvudspråk är finska men pass på svenska och engelska har även utlovats.

Det är ett bra tillfälle för ledarvård, du får träffa andra i liknande uppdrag, andra FiSScar och också andra scouter från hela Finland. Men framför allt eftersom Ledareldar erbjuder ett mycket inspirerande och kvalitativt program. Anmälan pågår fram till den 13.6. Anmälan görs via den här länken (logga in med dit Scout-ID). Observera att du kan klicka i svenska flaggan i högra hörnet för att göra anmälan på svenska.

Kårchefer, programchefer och uppdragschefer i FiSSc erbjuds möjligheten att få sin deltagaravgift betald av FiSSc. Resan till och från evenemanget står man själv för men chefernas deltagaravgift står FiSSc för (obs endast FiSScs chefer). Den här möjligheten gäller endast kårens chefer och kan inte ges vidare till andra ledare i kåren. Efter att du som chef anmält dig och fått fakturan för evenemanget redovisar du den i FiSSc redovisningssystem: https://kululasku.partio.fi/. Vid frågor kontakta Emilia på kansliet, emilia.blomqvist@scout.fi

Vi hoppas på att få se många FiSScar i Evois i månadsskiftet augusti-september!

Är du inte scout men skulle vilja delta? Eller vill du ta med en kompis som inte är scout? Det går utmärkt, evenemanget riktar sig nämligen till ALLA 18 år fyllda som är intresserade av ledarskap, scout som icke scout. Läs mer här om vem evenamnget ritkar sig till här. 

www.scout.fi/ledareldar