Du är här

Skärgårdsseglats med s/y Navigator 2

Du får uppleva charmen med segling och lära känna skolningsbåten s/y Navigator. Du får lära dig en hel del om sjövett, grunderna i navigation och får samtidigt bekanta dig med vår vackra skärgård! Vad sägs om att simma i en vik, gå barfota på varma klippor i solnedgången, laga god mat mitt ute på havet, uppleva sommarregn ute på en fjärd och bada bastu i en gästhamn? För att inte tala om alla de nya bekantskaperna du kommer att få! 

Målgrupp: Seglatsen riktar sig främst till spejarscouter men också äldre scouter är välkomna.  

Navigatortalko: Det är önskvärt att du som deltar i en seglats med Navigator under sommaren också deltar i ett Navigatortalko under våren och där bekantar dig med Navigators båtvård och hjälper till att sätta båten i seglingsskick. (Du som kommer från Österbotten behöver inte känna dig pressad att ta dig på talko, men om du har möjlighet så är det självklart kul om du kan komma med!)
Talkona ordnas 21,22 och 29.4 samt 5 och 6.5 i Lovisa (skjutsar koordineras åtminstone från Helsingfors). Info och anmälningslänkar hittar du här i händelsekalendern på www.scout.fi.

 

Seglatsen arrangeras i samråd med SFV