Du är här

FiSScAkademin

FiSScAkademin 2018 - Gör det du annars inte skulle göra!

FiSScAkademin arrangerades för första gången 2016 som ett nytt koncept av roverscout- och ledardagar och ordnas därefter vartannat år. Nu år 2018 är det äntligen dags igen för FiSScAkademin! Temat för årets evenemang är: ”Gör det du annars inte skulle göra!"

FiSScAkademin är ett ledarskapsseminarium för alla kårens roverscouter och äldre. I år är evenemanget dessutom öppet för utomstående vilket betyder att du kan ta med en vän och visa vad scouting är!

Under FiSScAkademin erbjuds fyra olika temahelheter, stigar, som innehåller två-tre workshoppar var, du väljer i anmälningsskedet vilken stig du vill ta. De fyra olika teman på stigarna är: Ledarskap, Inklusion, Välmående och Jokerstigen. Dessutom utlovas roligt kvällsprogram både på fredag och lördag och tid att umgås med gamla vänner och lära känna nya! På lördagen ordnas en chefsträff och på söndagen ordnas förbundets höstmöte.

Målgrupp: Unga och vuxna i scouterna (alltså roverscouter och äldre ledare), kompisdeltagare på 18+ år och andra intresserade som är aktiva inom frivilligverksamheten.

Anmälning och avgift: Anmälningen öppnar 1.8 och pågår fram till 15.9, mellan 1-15.8 erbjuds ett förmånligare pris. 

#fissc #fisscakademin

fisscakademin_logo_stor-400x400.png