Lovisa Pursuit 2019

– årets Roverscout- och ledardagar tar dig till Lovisa!

Den 8-10.11.2019 ordnas årets Roverscout-och ledardagar på Kuggom traditionscentrum i Lovisa. Evenemanget går under namnet Lovisa Pursuit.

Kärnan i programmet är Lovisa Pursuit-spelet där varje deltagare ska samla kunskap och upplevelser från sex olika kategorier:

Illustration: Rasmus Weiss

– Underhållning
– Natur & Vetenskap
– Kultur & Litteratur
– Geografi
– Historia
– Sport & Fritid

Detta görs genom att delta i 2-3 workshoppar under lördagen, kvälls- och pausprogram. Du får alltså möjligheten att själv plocka ihop ditt program! Workshoparna och deltaljerat program publiceras i och med att anmälningen öppnar. Hela helgens program tar plats på Kuggom, men det kommer också finnas tillfälle att utforska Lovisa med omnejd.

Under lördagen ordnas också en chefsträff för alla kår-, program- och uppdragschefer. Till dig som inte har ett chefsuppdrag erbjuds andra aktiviteter.

På söndag tar FiSSc/FSFSF/FSSF höstmöte plats.

Anmälan öppnar 30.8 i Kuksa

Inkvarteringen sker i Kuggoms utrymmen. Det finns 26 rum med totalt 64 sängplatser, rummen är 2–5 personers rum. Dessutom får vi från Kuggom 30 madrasser som placeras ut i en sal.

Pris:
👉 Early bird pris 30.8–14.9: 40 € om du sover på madrass på golvet i gemensam sal (Finns endast 30 madrasser, platserna delas ut i anmälningsordning), 50 € om du sover i en säng i ett rum (observera att det inte går att få eget rum).

👉 Pris från 15–30 september: 55 € om du sover på madrass på golvet i gemensam sal (Finns endast 30 madrasser, om platser finns kvar delas de ut i anmälningsordning), 65 € om du sover i en säng i ett rum (observera att det inte går att få eget rum).

För vem är evenemanget?
Roverscouter och äldre ledare samt andra intresserade ännu inte scouter över 18 år.

 

Facebook evenemanget

 

 

Omslagsbild: Eeva Helle