FiSSc: Trygghetsträff

Trygghetsträff för trygghetspersoner & övriga intresserade av trygghetsfrågor i kåren.

Välkommen till en spännande utbildningsdag skräddarsydd för dig som är trygghetsperson i kåren! Under dagen får du en mängd användbara verktyg och kunskap som kommer att stärka dig i ditt uppdrag och öka din förmåga att skapa en trygg miljö för våra scouter.

Utbildningsdagen erbjuder en bredd av tips på aktiviteter och handlingssätt, som syftar till att främja trygghet och trivsel inom scouterna. Du kommer att få massor av inspiration för ditt uppdrag och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra engagerade scouter. Eftersom psykiskt välmående är en viktig och utmanande aspekt av trygghet, ger vi dig information och verktyg för att bättre förstå och stödja detta område. 

Träffen sker i Tammerfors, lördagen den 3e februari, kl. 11-16. På träffen hålls pass av inbjudna talare som har expertis och erfarenhet i området. Vi ses i Tammerfors Spejares kårlokalsutrymmen. För att du ska kunna fokusera på dagen kommer lunch och kaffe att ingå. Träffen arrangeras av FiSSc:s trivselteam. 

Så, kom med öppet sinne och förbered dig för en utbildning som kommer att förändra ditt arbete med trygghetsfrågor inom scouterna till det bättre. Vi ser fram emot en givande dag tillsammans!

Plats: Tammerfors, Tammerfors Spejares kårlokal, skolgatan 14
Tid: lördag 3.2, kl.11-16
Målgrupp: Roverscouter och äldre ledare
Pris: 0€ (reseunderstöd betalas inte)
Kontakt: koordinator Malin Lundsröm (malin.lundstrom@scout.fi / 044 270 0574)
Sista anmälningsdag: 15.1

Information om tillgänglighet: 
Kontakta koordinatorn Malin i frågor gällande träffens tillgänglighet (trivsel, mat, hygien, att röra sig, vila).

Evenemangets tillgänglighet

På evenemanget har beaktats

Kokoukset, Hyvä olla

Läs mer om tillgänglighet på evenemang