FiSSc: Skärgårdsseglats

Denna seglats ersätter de övriga skärgårds- och kustseglatserna under sommaren.

Du får uppleva charmen med segling och lära känna skolningssbåten s/y Navigator. Du får lära dig en hel del om sjövett, grunderna i navigation och får samtidigt bekanta dig med vår vackra skärgård !  Vad sägs om att simma i en vik, gå barfota på varma klippor i solnedgången, laga god mat mitt ute på havet, uppleva sommarregn ute på en fjärd och bada bastu i en gästhamn? För att inte tala om alla de nya bekantskaperna du kommer att få!

Målgrupp: Seglatsen riktar sig främst till spejarscouter men också äldre scouter är välkomna. 

Deltagaravgift: 40€ (20€/påbörjat dygn) (Deltagarnas resekostnader ersätts inte.)

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi/ 050 540 5081

Anmälning: Platserna på denna seglats är i första hand reserverade för de som skulle ha deltagit i en skärgårds- eller kustseglats i juni eller juli, och i andra hand för sådana som varit anmälda till någon annan av sommarens seglatser och inte har möjlighet att delta i den seglatsens ersättande seglats (förutsatt att de motsvarar denna seglats målgrupp). Eventuella lediga platser efter det kan personer ur målgruppen anmäla sig till fritt.

Anmäl dig senast 7.6.2020!

Evenemanget arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.