FiSSc: Scoututbildarutbildning – INHIBERAD

För första gången på länge ordnas nu en Scoutubildarutbildning inom FiSSc. Är du intresserad av hur man kan använda aktiviteter som t.ex. klättring, drama eller skulptering i en utbildning är det här något du inte vill missa!

Vi vill komma bort från tanken att utbildning är något som involverar powerpoint och skolbänkar! En utbildning kan - och ska - däremot betyda upplevelser, inspiration och delade erfarenheter. Hittills har vi ordnat scoututbildning som vandring, seglats och med mat-tema, men möjligheterna är många – varför inte ordna en grundutbildning i Lappland eller en gruppledarutbildning som paddling? 

På Scoututbildarutbildningen får du via gemensamma upplevelser lära dig om olika utbildningsmetoder, idea fram nya kursformat och prova på att planera upplägg för utbildningar som är lärorika, kvalitativa och samtidigt en upplevelse för deltagarna.

Utbildningen arrangeras parrallellt med Coachutbildningen.MÅLGRUPP: Utbildningen riktar sig till roverscouter och äldre ledare som fungerar som utbildare eller är intresserade av att komma med och utbilda under olika utbildningar. 

FÖRHANDSKUNSKAP: genomförd grundutbildning för scoutledare och scoutledarfullmakt.

DELTAGARAVGIFT: 40 € / 20 € för dig som förbinder sig att utbilda på en utbildning.

KONTAKT: Utbildningskoordinator Heidi af Heurlin: heidi.afheurlin@scout.fi / 050 430 3243


Anmälning senast 15.9.Kursen arrangeras i samråd med SFV.