FiSSc: Roversmäll

Nytt evenemang! Roversmällen samlar roverscouter från hela FiSSc till ett veckoslut fyllt av nätverkande, nya insikter, skratt, många vänner, utbyte av tankar och idéer, självutveckling och välmående. Evenemanget ordnas i år för första gången.

Evenemangets tidpunkt: huvuddelen av programmet sker lördag 9.5. Deltagare kan anlända antingen fredag 8.5 på kvällen eller på morgonen lördag 9.5, och åka hem antingen på lördag kväll eller på söndag 10.5 på förmiddagen.

Hur tar jag sig dit? Till Vasa kan du ta dig med tåg eller buss; transporten från Vasa centrum till Kronvik koordineras i god tid före evenemanget.

Hur sover vi? Vi sover inomhus i sängar.

(Detta evenemang har satts in för att ersätta Roversmällen 8-10.5 som inhiberades pga. Covid 19.)

Målgrupp: Roverscouter och kompisdeltagare i roverscoutåldern.

Deltagaravgift 40 € (Deltagare kan ansöka om reseunderstöd) 
(Det finns möjlighet att ansöka om stipendier ifall du behöver ekonomisktstöd för deltagaravgift och/eller resekostnader och inte kan få understöd avkåren. Info om FiSSc:s stipendier hittar du på: http://ansokan.scout.webbhuset.fi/fisscstipendier/

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081

Kursen arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.