FiSSc: Roverscout- och ledarseglats

Nu är din chans här! Sommarjobbar du hela sommaren? Kan du inte ta ledigt? Hinner du inte segla på grund av andra saker? 

Roverscout- och ledarseglatsen är en chans för dig som inte har haft tid eller möjlighet att delta i seglatser med Navigator under sommaren eller bara vill avsluta seglingssäsongen i gott sällskap. I år koncentrerar vi oss dessutom på att laga god seglatsmat, och siktar på att varje seglatsdeltagare åker ifrån seglatsen med minst ett nytt tips på hur man kan piffa upp menyn under en seglats.

Räkna med ett veckoslut du kommer att minnas länge 

Målgrupp: Roverscouter och ledare.

Deltagaravgift: 40€ (Deltagarnas resekostnader ersätts inte.)

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi/ 050 540 5081

Anmälning: Platserna på denna seglats är i första hand reserverade för dem som redan är anmäld till någon av sommarens seglatser. Eventuella lediga platser efter det kan personer ur målgruppen anmäla sig till fritt.

Anmäl dig senast 7.6.2020!

Evenemanget arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.