FiSSc: Offshoreseglats

Denna seglats ersätter Offshoreseglatsen i juli.

Sugen på att segla offshore med s/y Navigator? Du får bekanta dig med navigering på öppet hav under dygnets ljusa och mörka timmar, segeltrimning och ett liv ombord på segelbåt utan att ta i land. Känns det som en kul utmaning för dig? Ryck en kamrat i ärmen och anmäl er till en av årets offshorseglatser! 

Målgrupp: Seglatsen riktar sig främst till explorerscouter och roverscouter, men också äldre ledare är välkomna. Tidigare erfarenheter av lite längre seglatser rekommenderas.

Deltagaravgift: 60€ (20€/ påbörjat dygn) (Deltagarnas resekostnader ersätts inte.)

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi/ 050 540 5081

Anmälning: Platserna på denna seglats är i första hand reserverade för de som skulle ha deltagit i offshoreseglatsen i juni, och i andra hand för sådana som varit anmälda till någon annan av sommarens seglatser och inte har möjlighet att delta i den seglatsens ersättande seglats (förutsatt att de motsvarar denna seglats målgrupp). Eventuella lediga platser efter det kan personer ur målgruppen anmäla sig till fritt.

Anmäl dig senast 7.6.2020!

Evenemanget arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.