FiSSc: Första hjälpen 2

Första hjälpen 2 är en fortsättningskurs i Första hjälpen där du får fördjupa dina kunskaper. Utbildningen består av föreläsningar och praktiska övningar och är 16 h lång. Efter avklarad utbildning får du ett elektroniskt intyg som är i kraft i tre år.

Målgrupp och förhandskrav: Spejarscouter (åldersgräns 13 år) och äldre som har ett i kraft varande intyg från Första hjälpen 1.

Deltagaravgift: 50 € (Deltagarna kan ansöka om reseunderstöd). I avgiften ingår inte avgiften för det elektroniska intyget; den avgiften uppskattas vara ca 15 €.

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081

Kursen arrangeras i samråd med SFV


UPPDATERINGSKURS: I samband med kursen finns möjligheter för personer med ett i kraft varande intyg från första hjälpen 1 eller 2 att uppdatera sitt intyg så att det är i kraft i tre år till (ett untyg får uppdateras endast en gång; sen måste man gå kursen på nytt, eller gå vidare till följande nivå (från Fhj1 till Fhj2). Man deltar då i kursen endast lördag. Deltagaravgiften är då 20€ (extra kostnader för intyget kan uppkomma). 
Denna möjlighet erbjuds endast om kursen har tillräckligt många anmälda för att bli av, men ändå lediga platser för uppdaterare,


Anmälningstiden är förlängd till 19.1.2020