Valtakunnallisten Akela-/sampo etäkoulutusten kurssinjohtaja

Valtakunnallisten Akela-Sampo -etäkoulutuksien kurssinjohtaja 2022

SP:n koulutusryhmä etsii kurssinjohtajaa tai työparia vuoden 2022 akeloiden ja sampojen etäkoulutuksille. Etäkoulutusten pilottikurssit vuonna 2021 olivat erittäin suosittuja ja siksi niitä päätettiin jatkaa.

Vuonna 2022 etäkursseja on neljä (kaksi keväällä ja kaksi syksyllä). Yhteen kurssiin kuuluu yksi etäilta ja yksi etänä toteutettava seminaaripäivä sekä välissä tehtäviä Moodle -tehtäviä. Kurssin toteutuskonsepti, koulutusmateriaalit ja Moodle-tehtävät ovat hioutuneet varsin valmiiksi eli sinulla on mahdollisuus istua lähes valmiiseen pöytään.

Kurssinjohtajan tehtävään sisältyy kouluttajien rekrytointi neljälle kurssille, etäkoulutusten suunnittelua ja toteutusta sekä Moodle-tehtävien arviointia. Pesti kestää vuoden 2022 ajan.

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Pesti edellyttää kokemusta akeloiden ja sampojen koulutuksesta sekä kohtuullista Teamsin ja Moodlen hallintaa. Niiden käyttöön saa tarvittaessa koulutusta. Tehtävässä sinua tukevat koulutuskoordinaattori Partioasemalta ja koko e-oppimistiimi. Pestiesihenkilönä toimii e-oppimispäällikkö.

Lisätiedot

Koulutusryhmän puheenjohtaja Timo Sirén ja koulutuskoordinaattori Laura Kalervo

Fyll i ansökan