Turvan tekijä, Kimara 2024

Turva palvelee tapahtuma-alueella ympärivuorokautisesti ja tavoitteena on mahdollistaa turvallinen tapahtuma meille kaikille. Turva ylläpitää turvallisuutta ja ennaltaehkäisee onnettomuuksia. Olemme ystävällinen ja osaava joukko partiolaisia, jotka ovat hymyssä suin valmiita auttamaan kanssapartiolaisia pienemmistä haavereista aina vakavampiinkin sattumuksiin. Olemme läsnä siellä missä muutkin – valmiina auttamaan, neuvomaan ja opastamaan, sekä tarvittaessa tarttumaan toimeen, jotta kaikille taattaisiin turvallinen tapahtumakokemus.

Turvan tekijäpestissä pääset tutustumaan ja toimimaan koko tapahtuma-alueella. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä eri rajapintojen kanssa. Saat mahdollisuuden nähdä tapahtuman alusta loppuun – niin leirisuoralla, kuin eturivissä illan bileissä. Turvallisen tapahtuman toteuttaminen on kriittisimpiä tavoitteita partiotapahtumalle, ja Turvan tekijäpestissä pääset konkreettisesti vaikuttamaan tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Mitä tiimisi tarjoaa tekijälle:

Pesti tarjoaa näköalapaikan Kimaran osa-alueeseen, jota ilman tapahtuma ei toteudu. Pääset vaikuttamaan konkreettisesti siihen, että kaikilla on hauska ja turvallinen tapahtuma. Pestiä tehdään turvan mestarin ja kympin tiimissä ja tiiviissä yhteydessä koko turvallisuuden osa-alueen kanssa.

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus:

Voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti on edellytys pestissä toimimiselle. Aiempi kokemus järjestyksenvalvojana toimimisesta työelämässä tai partiotapahtumissa katsotaan eduksi, mutta ei välttämättömäksi. Toivotamme tervetulleiksi tiimiimme niin ensikertalaiset, kuin raudan kovat ammattilaiset.

Voit hakea pestiin myös ilman järjestyksenvalvojakorttia tai vanhentuneella kortilla, mutta edellytyksenä valitsemiseen on voimassa oleva kortti leirillä. Tulemme järjestämään järjestyksenvalvojakurssin ja tarvittaessa kertauskurssin ennen leiriä!

Turvallisesti yhdessä -verkkokurssi ja Helppo tulla -verkkokoulutus tulee olla käytynä leiriin mennessä.

Lisätiedot

Pestin vaatima ajankäyttö: 

Turvan tekijäpesti ei vaadi ennakkosuunnittelua, vaan painottuu itse leirille. Alkukesästä järjestetään mahdollisesti turvallisuuskävely Evolla ja 1–2 ennakkotapaamista etäyhteyksin. 

Odotamme, että Turvan tekijä osallistuu koko leirille. Toivomme, että saapuisit leirille jo raksan aikana, jotta kaikki turvallisuuden toiminnat saataisiin valmiiksi ennen osallistujien saapumista. 

Lisätietoa: 

Kimaran kokoiseen ja tyyliseen tapahtumaan vaaditaan useita järjestyksenvalvojia, joten laita rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hakemusta pestiin. Näin saamme järjestettyä turvallisen tapahtuman kaikille. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta. Liitteeksi voit laittaa partio-cv:si. Lisätietoja pestistä antaa turvan mestarit Jesse Virkki ja Juha Wasama, (etunimi.sukunimi@partio.fi). Laitathan mahdollisen viestin molemmille mestareille, jotta vähintään toinen sen meistä huomaa. 

Fyll i ansökan