Turvan kymppi, Kimara 2024

Turva palvelee tapahtuma-alueella ympärivuorokautisesti ja tavoitteena on mahdollistaa turvallinen tapahtuma kaikille. Turva ylläpitää turvallisuutta ja ennaltaehkäisee onnettomuuksia. Turva on valmiina auttamaan, opastamaan ja neuvomaan, ja olemme siellä missä ihmiset ovat.

Turvan kymppinä toimit turvan mestareiden apuna ja vastaat parisi kanssa työvuorossa olevista turvan tekijöistä. Ennen tapahtumaa osallistut oman vastuualueen suunnitteluun ja etenkin ohjeiden laatimiseen, sekä vuorosi perehdyttämiseen. Vuoron aikaista arkea on esimerkiksi ennakoiva partiointi tapahtuma-alueella, turvallisuuspoikkeamien havaitseminen, niiden korjaaminen ja niistä raportoiminen, yhteisohjelmien turvallinen toteutuminen, sekä hyvän mielen levittäminen ympäri tapahtuma-aluetta.

Mitä tiimisi tarjoaa tekijälle:

Pesti tarjoaa näköalapaikan Kimaran osa-alueeseen, jota ilman tapahtuma ei onnistu. Pääset vaikuttamaan konkreettisesti siihen, että kaikilla on hauska ja turvallinen tapahtuma. Pestiä tehdään turvan mestarien tiimissä ja tiiviissä yhteydessä koko turvallisuuden osa-alueen kanssa.

Pestissä tulet toimimaan kymppiparisi kanssa, joten voit hyvin hakea pestiin kaverisi kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, vaan yksittäiset hakijat paritetaan. Muistathan mainita mahdollisen parisi hakuvaiheessa.

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Järjestyksenvalvojakortti on edellytys pestissä toimimiselle. Arvostamme kokemusta esihenkilötasolla toimimisesta ja osaamista partioturvallisuudesta. Turvallisuusalan ammatillinen koulutus sekä muu järjestyksenvalvontaan tai turvallisuuden toimialaan liittyvä koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Voit hakea pestiin myös vanhentuneella järjestyksenvalvojakortilla, mutta edellytyksenä on voimassa oleva kortti leirillä. Tulemme järjestämään kertauskurssin tarvittaessa!

Turvallisesti yhdessä -verkkokurssi ja Helppo tulla -verkkokoulutus tulevat olla käytynä leiriin mennessä.

Toivomme, että saapuisit leirille jo raksan aikana, jotta kaikki turvallisuuden toiminnat saataisiin valmiiksi ennen osallistujien saapumista.


Lisätiedot

Pestin vaatima ajankäyttö:

Alkuvaiheessa muutamia (2-3) tunteja kuukaudessa. Tapahtuman lähestyessä työtunnit lisääntyvät. Pestissä toimimisen edellytyksenä on osallistuminen koko leirille. Alkukesästä järjestetään mahdollisesti turvallisuuskävely Evolla.

Lisätiedot:

Pesti täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. Liitteeksi voit laittaa partio-cv:si. Lisätietoja pestistä antaa turvan mestarit Juha Wasama ja Jesse Virkki, (etunimi.sukunimi@partio.fi). Laitathan mahdollisen viestin molemmille mestareille, jotta vähintään toinen sen meistä huomaa.

Fyll i ansökan