Sauna- ja suihkuhuoltokymppi (6), Finnjamboree Kajo 2022

Kajolle toteutetaan 2-3 sauna- ja suihkukompleksia ja nyt on haussa näille komplekseille sauna ja suihkuhuoltokymppejä. Sauna- ja suihkuhuoltokymppinä vastaat leirillä sauna- ja suihkukompleksin ylläpidosta yhdessä parisi ja tekijätiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu saunojen ja suihkujen siisteys, ylläpito ja pienet huoltotoimenpiteet. Johdat parisi kanssa 4-5 henkilön suuruista tekijätiimiä, ja vastaat tekijöiden rekrytoinnissa yhdessä mestarien kanssa.

Teet pestiäsi tiiviissä yhteistyössä sauna- ja suihkumestarien kanssa. Sauna- ja suihkupalvelut toteutetaan leirillä yhdessä tekniikan osa-alueen kanssa osana palveluorganisaatiota. Lisäksi pääset toimimaan yhdessä muiden sauna- ja suihkuhuoltokymppien kanssa.

Pesti vie ennen leiriä 2-3 tuntia viikossa ja leirin lähentyessä enemmän. Kymppinä osallistut noin kerran kuussa suunnittelukokouksiin. Rakennus- ja purkuleireille osallistuminen olisi suotavaa.

Osallistut sauna- ja suihkukompleksien suunnitteluun huollon osalta ja laadit yhdessä mestarien kanssa huoltosuunnitelman saunoille ja suihkuille leirin ajaksi.

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Aikaisempaa kokemusta suurleirien huollossa on hyötyä. Kiinnostus huoltotoimintoihin on eduksi pestissä. Lisäksi aiempi kokemus partioleirin huollosta on plussaa. Fyll i ansökan