Operaatiokymppi, Kimara 2024

Haemme Operaatiokymppejä (2–4 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirin ns. hermokeskuksen määrittelystä ja operoinnista. Kympit toimivat tiiviinä tiiminä, jota Operaatiomestari johtaa. Pestiä voi hakea yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Tehtävät ja vastuut:

Tehtäviin kuuluu leirinaikana Operaatiokeskukseen tulevien tehtävien prosessointi ja priorisointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tikettityökalun ylläpito yhdessä muun tiimisi kanssa.

Operaatiokeskus toimii leirin aikaisena "hermokeskuksena" joka mm. vastaanottaa leirialueella havaittujen vika- ja puuteilmoitusten vastaanottamisesta ja prosessoinnista, leirin yleiseen aikatauluun vaikuttavien tekijöiden prosessoinnista ja yleistilanteen seuranta.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Kympit toimivat tiiminä, jota Operaatiomestarit johtavat. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksenmukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista.

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio.

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen elokuussa 2024.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä (n. 1-2 h/vk).

Odotamme, että operaatiokymppinä osallistut leirille. Leirin aikana varmistamme kaikille vapaita päiviä leiristä nauttimiseen.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirien toteuttamisesta, vahvaa delegointi kykyä sekä paineensietokykyä. Kokemus projekteista sekä operatiivisesta toiminnasta on eduksi.

Myös Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisätiedot

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi, p. 0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi, p. 040 517 0050

Fyll i ansökan