Nothamn: Underlägerchef för vargungarnas underläger

Nothamn är indelat i åldersgruppsspecifika underläger som sedan delas in i ”flottiljer” på ca 20 scouter. Underlägerchefen ansvarar för att scouterna på morgonen vet vad de ska göra under dagen och koordinerar med flottiljcheferna att scouterna är på rätt ställe i rätt tid och med rätt utrustning. Som underlägerchef har du möjlighet att påverka lägerupplevelsen för scouterna i deras ”hem i skogen”. Hur ska underlägerporten se ut, vad ska vi göra för kul tillsammans på kvällarna?

Före lägret förväntas det en del planering av underlägrets interna program (t.ex. mindre tävlingar för att skapa samhörighet, tältgranskningar, takslagsfest, underlägerport…). Räkna med ca ett möte i månaden och en del arbete mellan möten.


Underlägercheferna jobbar och planerar tillsammans med stabsmedlemmen för lägerupplevelse före lägret, under lägret leder man ett mindre team bestående av ca 4 - 8 flottiljchefer

Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Ingen tidigare storlägererfarenhet krävs, har du intresse för att koordinera större scoutgrupper och se till att ingen går hem med sur min så är det positivt!

Lisätiedot

Uppdraget tillsätts direkt då en lämplig sökande hittas.

Fyll i ansökan