L-SP Ohjelmaohjaaja

Tervetuloa kasvatusryhmään partiokasvatuksen näköalapaikalle! 


Kasvatusryhmän tehtävänä on tukea partio-ohjelman ja kasvatustavoitteiden toteutumista lippukunnissa sekä kehittää tuen muotoja. Kasvatuksen toiminnanalan konkreettiset toteuttajat ovat ikäkausi- ja taitojaostot, jotka mm. vastaavat ohjelmatapahtumien toteuttamisesta sekä tuottavat materiaalia lippukuntien käyttöön.


Ohjelmaohjaajana toimit kasvatusryhmän jäsenenä ja tuet vastuullasi olevan ikäkausi- tai taitojaoston toimintaa. Vastuujaostot sovitaan kasvatusryhmässä.


Osallistut kasvatusryhmän ja jaoston toimintaan, tuet jaoston puheenjohtajaa, jaoston jäseniä sekä jaoston vastuulla olevien tapahtumien johtajia, toimit tiedonvälittäjänä jaoston ja kasvatusryhmän välillä sekä osallistut kasvatustoiminnan kehittämiseen piirissä.


Ohjelmaohjaajan pestin hoitamiseen kuluu noin 10 - 15 tuntia kuukaudessa. 

Tehtävät: kasvatusryhmän ja jaoston kokoukset noin kerran kuussa, laajennettu kasvatusryhmä 3 kertaa vuodessa, piirin/SP:n tapahtumat luottiksille 2 - 4 kertaa vuodessa, yhteydenpito jaoston kanssa, suunnittelu/valmistelutehtävät, sähköiset kanavat/sähköposteja/puheluita.


Pääset oppimaan: Pestin aikana opit aikuisten ja aikuisryhmän ohjaamista, tutustut kasvatuksen toiminnanalaan kokonaisuutena ja pääset kehittämään ja arvioimaan partiokasvatusta. Pestissä tukenasi ovat kasvatusryhmä ja piirin ohjelma- ja koulutuskoordinaattori.


Pestin kesto: 2 vuotta


Kunskaper och erfarenheter som krävs för uppdraget

Ohjelmaohjaaja on kokenut aikuinen partiojohtaja, joka on kiinnostunut partiokasvatuksesta, ohjaamisesta ja tuntee partio-ohjelman. Kokemus piiripestissä toimimisesta on eduksi.

Lisätiedot

Kasvatusministeri Enni Heikintalo, enni.heikintalo@partio.fi

Fyll i ansökan